Koopopties

 

Investeren

Bent u op zoek naar een solide investering met een gegarandeerd rendement? Wellicht is de aanschaf van een luxe woning in The Heart of Europe dan iets voor u. Het is mogelijk een woning te kopen en deze permanent te verhuren. Hiermee kunt u een gegarandeerd rendement van 8% op jaarbasis gedurende vijf tot tien jaar genereren. Gedurende de verhuurperiode is het mogelijk de woning twee weken per jaar zelf te gebruiken. De verhuur zal geregeld worden door dezelfde organisatie, die de verkoop regelt. Vanuit de overheid wordt het gehele bouwproces gecontroleerd en gegarandeerd.

Mocht u na verloop van tijd besluiten de woning te verkopen zal naast het inmiddels behaalde rendement en de, naar verwachting hogere verkoopprijs, uitbetaald worden. Tevens is het mogelijk om met meerdere investeerders een woning te kopen; uiteraard ontvangt u dan over de inleg hetzelfde rendement, zijnde 8% op jaarbasis.

Dubai Luxury Living kan met u meedenken over alle mogelijkheden qua aankoop.

 

Uw eigen droomhuis

Wilt u uw droom waar maken en één van de woningen in het project van The Heart of Europe kopen? Het is mogelijk om een villa of een appartement te kopen (alleen of met anderen) en deze te gebruiken als een (gezamenlijke) residentie of als vakantieverblijf.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Dubai Luxury Living.

 

Informatie opvragen?

 

*/